Nieuwbouw
   Wij bouwen in zowel Duitsland als Nederland   
 

 

Altijd al het huis van uw dromen willen hebben maar nooit kunnen vinden ? 
 
Overweegt u eens om te kiezen voor nieuwbouw , alles wat u wenst word voor u gerealiseerd en dat voor een betaalbare prijs. De huizenprijzen in Nederland blijven maar stijgen en zelfs bij nieuwbouw zijn de prijzen helaas ook torenhoog, heeft u dan eindelijk uw droomwoning kunnen bouwen komt de gemeente met een enorme OZB aanslag…Geen echt prettige gedachte. Gelukkig is dit alles wel anders vlak over de grens, de OZB , grondstukken en bouwkosten zijn daar beduidend lager waardoor u voor veel minder geld een veel mooier huis kunt laten bouwen. U hoeft zich  geen zorgen te maken over de regelgevingen, aanvragen of wat dan ook;  dit regelen wij natuurlijk allemaal voor u . Als u besluit te bouwen in Noord Duitsland/Emsland assisteren wij u tevens actief en kosteloos bij het vinden van een passend grondstuk. Een huis laten bouwen is een grote stap, een geruststellende gedachte is dat wij al vele jaren bemiddelen in nieuwbouw, hierdoor kennen wij precies de juiste mensen voor de juiste werkzaamheden .Wij doen uitsluitend zaken met gerenommeerde aannemers die al jaren in het vak zitten waardoor u altijd de beste prijs kwaliteit verhouding tegemoet kunt zien. Op al onze nieuwbouwprojecten zit een 5 jaar lange garantie op eventuele bouwfouten of andere mogelijke tekortkomingen. Voor een offerte bent u altijd van harte welkom op ons kantoor , deze offerte is volledig vrijblijvend en inclusief. alle kosten , dus niet zoals bij vele andere aanbieders die als lokkertje een sleutelklaar object aanbieden waar achteraf nog hoge kosten overheen blijken te komen!  
     
 

Ook na de bouw bent u natuurlijk altijd van harte welkom voor eventuele vragen of voor het inwinnen van adviezen over wonen in Duitsland, onze service gaat veel verder als het verkopen van een woning, naast het afleveren van een passend huis vinden wij de nazorg minstens net zo belangrijk! Besluit u in Duitsland een huis te bouwen dan kunt u een forse een forse lastenverlaging ten opzichte van Nederland tegemoet zien. Tevens krijgt u in Duitsland 150 Euro kinderbijslag per maand per kind. Naast de lagere lasten in Duitsland komt de overheid u ook nog eens extra tegemoet bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis !

 
     

Ook onze standaardmodellen kunnen wij volledig naar uw eigen wensen aanpassen !

     

     

Al onze modellen worden met grote zorg en uitsluitend uit top bouwmaterialen vervaardigt,

 als u niet tevreden bent dan zijn wij het ook niet !
     

 

 

Geen project is ons te omvangrijk, wij kunnen voor vrijwel iedereen een huis ontwerpen dat past binnen zijn of haar budget.

Veel van onze nieuwbouwontwerpen zijn ontstaan uit populaire bestaande huizen die eens in ons bestand hebben gestaan.

De woning met de toren is één zo'n ontwerp dat dusdanig populair was dat veel mensen aanvankelijk teleurgesteld moesten worden toen de woning verkocht was. Nu is deze woning voor iedereen, overal en altijd beschikbaar !  

Dit model is nu dan ook een van onze populairste ontwerpen geworden , de grote toren die beneden grenst aan de woonkamer en boven aan het bureau geeft u een zeer prettig lichteffect en natuurlijk een zeer fraai aangezicht. Royale woonvertrekken met een zeer praktische indeling zijn slechts enkele voorbeelden van de pluspunten van deze top woning ! 

 

 
Onderstaande bungalow is echt een huis voor de toekomst,
  u heeft alles gelijkvloers maar toch bestaat de mogelijkheid om de bovenverdieping uit te bouwen voor extra woonruimte. 
     

 

De laatste jaren word er steeds vaker gekozen voor een ontwerp type bungalow. Wij hebben hierop ingespeeld en kunnen u een royaal aantal voorbeeldwoningen tonen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een voltooid ontwerp te bezichtigen. Maakt u gerust een afspraak om een voorbeeldwoning te zien.

Wij realiseren ook renovaties van bestaande panden , dit is zowel in Nederland als in Duitsland te realiseren. U krijgt veelal een betere kwaliteit als met een Nederlandse aannemer en vaak vele tienduizenden euro's goedkoper.

Dit zijn natuurlijk slechts een paar voorbeeldjes van mogelijke nieuwbouwprojecten, eigenlijk is alles mogelijk ! Zet uw droomwoning bij ons op papier en wij realiseren hem !